اتصال یک تریلیون شی به اینترنت تا سال 2030
به گزارش نقد و بررسی سینما، خبرگزاری خبرنگاران- رئیس هیئت مدیره انجمن بهره وری ایران، با بیان اینکه در حال حاضر 8 میلیارد شی در دنیا به اینترنت متصل است از افزایش این عدد به 8 تریلیون شی تا سال 2030 اطلاع داد و به اهمیت نواوری و دیجیتالی سازی در فرایند رشد مالی تاکید نمود.
به گزارش خبرگزاری نقد و بررسی سینما به نقل از روابط عمومی انجمن بهره وری ایران، آقای نصرالله توریست در حاشیه دومین روز یازهمین همایش ملی بهره وری ایران که از سوی انجمن بهره وری ایران در حال برگزاری در سالن شیخ بهایی صندوق شکوفایی ونوآوری است به نوآوری و دیجیتالی سازی، ارتقای بهره وری و رشد مالی دانایی محور اشاره نمود و با تاکید بر محور های کلیدی در برنامه های توسعه ملی گفت: امنیت، سرمایه انسانی، زیست محیطی، اقتصاد، فرهنگ و فناوری از مهمترین محور های کلیدی در تحول و رشد هر کشوری است.
وی اضافه نمود: برای اجرای برنامه های توسعه ملی، نیازمند مولفه هایی، چون سرمایه گذاری، داشتن سرمایه انسانی ماهر، فرهنگ و سرمایه های اجتماعی، دیجیتالی سازی، ضوابط و مقررات و زیست محیطی مدون هستیم.
رئیس هئیت مدیره انجمن بهره وری ایران در ادامه با اشاره به اثرات ترکیبی فناوری و بهره وری گفت: کاهش هزینه های فناوری پیشرفته یک شاخصه معرف انقلاب دیجیتال است. این امر نقش عمده ای در شتاب دهی به نوآوری ایفا می نماید ضمن انکه با کاهش زمان انجام فعالیت ها سرعت دستیابی به نتایج نیز افزایش می یابد.
توریست با بیان اینکه فناوری مقرون به صرفه و بهتر در حال خلق جهانی متصل تر است، اضافه نمود: اکنون 8 میلیارد شی به اینترنت متصل است و پیش بینی می گردد این عدد تا سال 2030 به یک تریلیون برسد.
وی افزود: مساله نوآوری فراتر از تحقیق و توسعه است و نیازمند رویکرد سیستمی و همه جانبه است، لذا باید با تسهیل از توسعه و رشد نواوری با توسعه بازار کالا ها و محصولات نواورانه در داخل و خارج زمینه های حمایت از این مساله را فراهم اوریم و هر چه بیشتر به سمت شبکه سازی عوامل با توسعه بستر شبکه، تعامل دانشگاه- صنعت و خدمات با نواوری، تعامل بازار و صنعت با استارت اپ ها گام برداریم.
توریست گفت: باید به سمت دیجیتال سازی کلیه فرایند های کشور و دسترسی داده های بزرگ نهاد های دولتی و عمومی برای نواوران، بنگاه ها حرکت کنیم همپچنین توسعه ارتباطات دیتا موبایل پر ظرفیت در سراسر کشور و تنظیم بازار و مقررات به نفع افزایش سهم بازار محصولات دانش بنیان در دستور کار قرار گیرد.
وی در این همایش برخط اضافه نمود: ارزش گذاری اجتماعی و فرهنگی و تکریم نواوری بهره ورانه در سطوح مختلف بسیار مهم است و باید نواوری در تمام محور های مالی و اجتماعی رو به توسعه باشد تا جریان مالی کشور به نفع تعمیق نواوری و بهره وری در ارکان اجرایی کشور به وسیله سیاستگذاری در تخصیص منابع بودجه و مجوز ها حرکت کند.
رئیس هیئت مدیره انجمن بهره وری ایران بعلاوه پیشنهاد کرد: بلید دیجیتال سازی کلیه فرایند های کشور و دسترسی داده های بزرگ نهاد های دولتی و عمومی برای نواوران، بنگاه ها فراهم گردد
به گفته توریست، آموزش نگرش و مهارت الگوریتمی در حل مسایل و مهارت اموزی از دبستان برای همه احاد کشوریک الزام است و باید سرمایه گذاری در نواوری و بهره وری و متقابلا نواوری در سرمایه گذاری با تصویب قوانین مشوق مالی از جمله کاهش هزینه های مالیاتی و هزینه های سرمایه گذاری گشترش پیدا کند.
وی با تاکید بر تسهیل قانونی روش های مشارکت و سرمایه گذاری مشارکتی Crowed soursing؛ و حذف محدودیت ها برای ورود سرمایه گذاری غیر دولتی به بخش های انحصاری همچنیم گفت: باید از فناوریها، نواوری های منجر به بهره وری عوامل پایه توسعه مثل آب، انرژی، خاک، هوا، سرمایه و زمان بصورت ویژه حمایت گردد.
منبع: خبرگزاری آریا