بهترین و بدترین کشور ها از لحاظ شیوه طبخ سنتی غذا

به گزارش نقد و بررسی سینما، دانشمندان روش های پخت سنتی غذا در کشور های مختلف جهان را بررسی کرده و به نتایج جالبی دست یافته اند.

بهترین و بدترین کشور ها از لحاظ شیوه طبخ سنتی غذا

به گزارش نقد و بررسی سینما به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، براساس تحقیقات با سرخ کردن مواد غذایی انواع مواد سمی در ترکیب خوراکی ها آزاد می شوند، از جمله ماده سمی نئو در حرارت بالای 150 درجه سانتیگراد در خوراکی ها ایجاد می شود که زمینه ساز ابتلا به سرطان های دستگاه گوراش به ویژه سرطان روده است.

کارشناسان همچنین در تحقیقات خود دریافتند، نرخ ابتلا به بیماری های قلبی در کشور هایی که به طور سنتی از حرارت بالا و روغن برای سرخ کردن مواد غذایی استفاده می شود از جمله اسکاتلند بسیار بالا است که یکی از دلایل مرگ مردم در این کشور محسوب می شود.

علاوه بر اسکاتلند در کشور های جنوب شرق آسیا هم به اندازه زیاد از روغن با حرارت بالا برای سرخ کردن مواد غذایی استفاده می شود، اما در کشور چین که به طور سنتی روش های بخار پز کردن و پختن مواد غذایی رایج است مردم از طول عمر بالا و سلامت بهتری برخوردار هستند.

این پژوهش از طریق محققان دانشگاه ادینبورگ بر روی مردم با قومیت های مختلف اجرا شده و کارشناسان براساس آن هشدار می دهند افراد از روغن کمتر استفاده کنند و هرگز از روغنی که برای سرخ مورد مصرف قرار گرفته دوباره استفاده نکنند، زیرا می تواند باعث آزاد شدن مواد سمی و افزایش کلسترول بد خون در آن ها شود که نتیجه این تحقیق در مجله علوم تغذیه به چاپ رسیده است.

منبع: جام جم آنلاین

به "بهترین و بدترین کشور ها از لحاظ شیوه طبخ سنتی غذا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بهترین و بدترین کشور ها از لحاظ شیوه طبخ سنتی غذا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید