طرز تهیه خوراک مرغ و زردآلو ، غذای نونی، سریع و فوری 1 ساعته

به گزارش نقد و بررسی سینما، خوراک مرغ و زردآلو یک غذای سنتی با آلو است که با ترکیب مرغ به همراه برگه زردآلو طعم ترش و ملس بی نظیری به همراه دارد. این غذای خوش رنگ و خوش عطر طرز تهیه آسانی دارد و به راحتی و در مدت زمان کوتاه می توانید خوراک مرغ و زردآلو خانگی را تهیه کنید و در وعده یا استفاده کنید. در این مقاله از در به طرز تهیه خوراک مرغ و زردآلو می پردازیم و نکات مهم طبخ و فوت و فن های خوشمزه تر شدن این غذا با زردآلو را نیز به شما می گوییم.

طرز تهیه خوراک مرغ و زردآلو ، غذای نونی، سریع و فوری 1 ساعته

مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ و زردآلو

مواد اولیهاندازه مورد نیاز
سینه مرغ500 گرم
برگه زردآلو100 گرم
پیاز (برای پیاز داغ)1 عدد میانه
کره50 گرم
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
پودر زیره سبز2 قاشق چای خوری
تخم گشنیز1 قاشق چای خوری
پودر زنجبیلنصف قاشق چای خوری
نمک، فلفل سیاه و دارچینبه اندازه دلخواه
زعفران (دم کرده)به اندازه دلخواه
خلال پسته و خلال بادام برای تزیین خوراک مرغ و زردآلو
روغنبه اندازه کافی
نانبرای سرو خوراک مرغ و زردآلو

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 15 دقیقه

مدت زمان لازم برای پخت خوراک مرغ و زردآلو: 45 دقیقه

مراحل طرز تهیه خوراک مرغ و زردآلو لذیذ و خوشمزه

خوراک مرغ و زردآلو یک تجربه هیجان انگیز از طبخ مرغ به شیوه ای نو است. استفاده از برگه زردآلو در کنار مرغ علاوه بر ایجاد یک طعم نو و متفاوت بسیار مقوی و مفید نیز خواهد بود. اگر سوال شما هم این است که با زردآلو چی درست کنم برای تهیه خوراک مرغ و زردآلو مرحله به مرحله مطابق دستورالعمل زیر پیش بروید.

مرحله اول: مواد اولیه را آماده کنید

در قدم اول از طرز تهیه خوراک مرغ و زردآلو به سراغ سینه مرغ بروید. سینه بدون پوست مرغ را ابتدا با آب کاملا تمیز بشویید. سپس در آبکش قرار دهید تا آب اضافه از آن خارج شود. سپس سینه مرغ را به شکل مکعبی و در سایز میانه خرد کنید.

تکه های مرغ نه باید زیاد درشت باشد که به آسانی پخته نشود و نه باید خیلی ریز باشد که در خوراک مرغ با زردآلو دیده نشود و آب شوند. تکه های مرغ را با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. خلال پسته و خلال بادام را هم در اندازهی آب یا گلاب خیس کنید.

می توانید برای تهیه گوشت مرغ، خلال پسته، خلال بادام، نمک و فلفل سیاه به صورت و اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله دوم: تکه های مرغ را سرخ کنید

یک تابه با سایز مناسب انتخاب کنید و اندازهی کره یا روغن در آن بریزید. کره یا روغن که داغ شد، تکه های مرغ را در آن تفت دهید. وقتی یک طرف مرغ کاملا طلایی شد آن را برگردانید تا سمت دیگرش نیز سرخ شود. سرخ شدن هر سمت مرغ حدود 3 تا 4 دقیقه زمان می برد. مرغ های سرخ شده را از تابه خارج کنید، در ظرف دیگری بریزید و کنار بگذارید.

می توانید برای تهیه انواع روغن سرخ کردنی و کره به صورت حضوری و اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله سوم: پیاز داغ را آماده کنید

یک عدد پیاز میانه را پوست بگیرد و بشویید. پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید. در همان تابه ای که مرغ را سرخ کردید یک قالب 30 گرمی کره بندازید و اجازه دهید روی شعله ملایم ذوب شود.

پیاز را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا سبک و طلایی شوند. در این مرحله از پخت خوراک مرغ با زردآلو باید ادویه ها شامل زیره سبز، تخم گشنیز، دارچین، زنجبیل و اندازهی زعفران غلیظ دم کرده اضافه کنید. ادویه ها را روی حرارت تفت دهید تا عطر آنها آزاد شود.

می توانید برای تهیه زعفران، کره، پیاز داغ منجمد و انواع ادویه شامل زیره سبز، تخم گشنیز، زنجبیل و دارچین به صورت حضوری و اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله چهارم: رب گوجه فرنگی را به خوراک مرغ و زردآلو اضافه کنید

2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را به ترکیب پیاز و ادویه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ رب باز شود و شفاف شود. حالا نوبت مواد اصلی خوراک زردآلو و مرغ می رسد. تکه های مرغ را که از قبل سرخ کردید به همراه برگه های زردآلو به باقی مواد اضافه کنید و همه را خوب هم بزنید تا عطر و طعم مواد به خورد همدیگر برود.

می توانید برای تهیه رب گوجه فرنگی به صورت حضوری و اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله پنجم: خوراک زرد آلو مرغ را دم کنید

2 لیوان فرانسوی دسته دار آب جوش یا به خوراک مرغ و زردآلو اضافه کنید. بعد از آنکه محتویات درون تابه جوش آمد درب تابه را ببندید. اجازه دهید خوراک مرغ با زردآلو به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم بماند تا کاملا بپزد و جا بیفتد.

مرحله آخر: خوراک زردآلو با مرغ را سرو کنید

در فاصله جا افتادن خوراک خلال پسته و خلال بادام را در کمی روغن تفت دهید. بعد از حدود 30 دقیقه خوراک شما آماده است. آن را در یک ظرف مناسب بریزید و با خلال پسته و خلال بادام تزیین کنید. این خوراک را به همراه نان تازه و مخلفات دلخواه سرو کنید.

می توانید برای تهیه نان به صورت حضوری و اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.

روش تهیه خورش مرغ و زردآلو

دستور پخت خورشت مرغ و زردآلو هیچ تفاوتی با دستور پخت خوراک آن ندارد، تنها تفاوت مربوط به غلظت نهایی این غذا است. در تهیه این خورش باید آب بیشتری اضافه کنید. به طور کلی خورش مرغ با زردآلو نسبت به خوراک آن رقیق تر باید باشد. در نهایت خورشت مرغ و زردآلو را با یا باید سرو کنید.

نکات مهم در طرز پخت خوراک مرغ و زردآلوی مجلسی

  • در تهیه این غذا حتما از سینه مرغ استفاده کنید؛ چرا که سینه مرغ بافت یکدست تری نسبت به ران مرغ دارد.
  • در غذاهای میوه ای حتما از کره استفاده کنید. کره باعث شفاف و براق شدن رنگ میوه ها در غذا می شود.
  • می توانید از چوب دارچین به جای پودر دارچین استفاده کنید، فقط حواستان باشد قبل از سرو غذا چوب دارچین را از خوراک مرغ و زردآلو بیرون بیاورید.
  • بنا بر ذائقه خود می توانید رب گوجه فرنگی را حذف کنید تا این غذا رنگ خود را فقط از زعفران بگیرد و به رنگ زرد و طلایی سرو شود.
  • در خوراک و خورش های میوه ای بهتر است از زردچوبه استفاده نکنید.
  • اگر برگه های زردآلو سفت است، می توانید نیم ساعت آنها را در آب ولرم بخیسانید و بعد تفت دهید.
  • اگر تمایل دارید طعم خوراک مرغ با زردآلو تند باشد از اندازه بیشتری فلفل سیاه و زنجبیل استفاده کنید. همچنین فلفل قرمز را هم بنا به ذائقه خود می توانید به غذا اضافه کنید.
  • خوراک مرغ و زردآلو به صورت غلیظ و کم آب باید سرو شود.

فوت و فن های خوشمزه شدن خوراک مرغ با زردآلو

آیا می توان از میوه زردآلو تازه در تهیه این خوراک این خوراک استفاده کرد؟

اگر به زردآلوی تازه دسترسی دارید می توانید از آن به جای برگه زردآلو استفاده کنید. زردآلوی تازه را در 15 دقیقه پایانی پخت اضافه کنید تا شکل و فرم خود را در خوراک از دست ندهد و له نشود.

اگر خوراک زردآلو با مرغ بیش از اندازه رقیق باشد چه کار باید کرد؟

اگر هنگام پخت آب زیادی به غذا اضافه کردید و خوراک رقیق شد در 15 دقیقه پایانی پخت درب قابلمه را بردارید تا سس آن غلیظ شود.

محصولات مرتبط

مغز سه تخمه نمکی 30 گرم مزمز

13,500 تومان 17,000 تومان 21% تخفیف

پسته اکبری میانه 30 گرمی مزمز

33,900 تومان

آلو زرد 450 گرم سلفون خشکپاک

142,900 تومان 145,000 تومان 1% تخفیف

زردچوبه 75 گرمی

54,700 تومان 55,000 تومان 1% تخفیف

پودر زیره 60 گرمی گلستان

66,900 تومان 67,900 تومان 1% تخفیف

چوب دارچین شکسته و سیگاری 40 گرمی گلها

55,900 تومان

زعفران یک گرمی نوین زعفران

175,900 تومان 230,000 تومان 24% تخفیف

فلفل سیاه 80 گرمی سانتین

87,900 تومان 99,900 تومان 12% تخفیف

رب گوجه فرنگی آسان بازشو 800 گرمی روژین

50,900 تومان 62,000 تومان 18% تخفیف

رب گوجه فرنگی شیشه اختصاصی 1550 گرمی سحر

140,400 تومان 142,000 تومان 1% تخفیف

روغن مایع آفتابگردان ویتامین دی 1620 گرمی رعنا

92,900 تومان 97,900 تومان 5% تخفیف

روغن سرخ کردنی بدون پالم 810 گرمی غنچه

54,500 تومان 55,000 تومان 1% تخفیف

کره گیاهی 50 گرم مهگل

4,600 تومان 4,960 تومان 7% تخفیف

سبزی قورمه سرخ شده منجمد 400 گرم نوبر سبز

122,900 تومان 137,700 تومان 11% تخفیف

مخلوط زیبا 400 گرمی نوبر سبز

64,900 تومان 77,700 تومان 16% تخفیف

منبع: افق کوروش

به "طرز تهیه خوراک مرغ و زردآلو ، غذای نونی، سریع و فوری 1 ساعته" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خوراک مرغ و زردآلو ، غذای نونی، سریع و فوری 1 ساعته"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید