طرز تهیه دسر موز ؛ 4 مدل دسر موزی بسیار خوشمزه و مجلسی

به گزارش نقد و بررسی سینما، طبع موز گرم و تر بوده و منبع عالی پتاسیم و ماده مغذی مسئول انتقال اکسیژن به مغز است. هم چنین یاری می نماید فکر خود را هوشیار نگه دارید چون منیزیم در میوه ها فعالیت الکتریکی مناسب بین سلول های عصبی در مغز ایجاد می نماید. از این رو این میوه علاوه بر مصرف معمولی، به شکل دسرهای مختلفی جای خود را در آشپزخانه ها باز نموده است. در این مطلب چند آموزش دسر موز خیلی خوشمزه را خواهیم داشت، با ما همراه باشید.

طرز تهیه دسر موز ؛ 4 مدل دسر موزی بسیار خوشمزه و مجلسی

دستور چند مدل دسر موز خوشمزه و عالی

1. دسر موز و ژله ؛ یک دسر موزی راحت

مواد لازم برای یک دسر موزی لیوانی
موز بزرگ2 عدد
شیر2 لیوان
نشاسته ذرت3 قاشق غذاخوری
شکر (به دلخواه)2 قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده2 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه3 قاشق غذاخوری
دارچین (سلیقه ای)بک پنس (نوک قاشق چایخوری)

روش تهیه دسر موزی با ژله

  • آرد و شکر و شیر را مخلوط کنید و روی شعله بگذارید.
  • در این فاصله موز ها را له کنید.
  • حالا مخلوط آرد و شیر و شکر کمی قوام آمده و در واقع نشاسته پخته است؛ در این مرحله موز و گردو و دارچین را اضافه کنید.
  • هم بزنید تا یکدست و کمی سفت گردد و بعد در لیوان یا جام های دلخواهتان بریزید.
  • در مرحله آخر، روی دسر یک لایه نازک ژله موز بریزید. (پودر ژله را در 2 لیوان آب، روی بخار کتری آنقدر هم بزنید، تا دانه های ژله کاملا محو شوند و مایع ژله شفاف و یکدست گردد.)

2. طرز تهیه دسر موز و شکلات ؛ یک دسر موز ساده

مواد لازم
شیر2 پیمانه
خامه200 گرم
شکرنصف پیمانه
شکلات تخته ای 80 گرم
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
موز درشت1 عدد
آبنصف پیمانه

مراحل تهیه دسر موزی شکلاتی ساده و خوشمزه

  • شیر و خامه و پودر کاکائو و شکر و شکلات تخته ای را داخل ظرفی ریخته مخلوط نموده و روی شعله گاز گذاشته هم زده تا وقتی که خوب باهم مخلوط شوند.
  • سپس شعله را خاموش نموده و می گذاریم تا از حرارت بیافتد.
  • پودر ژلاتین را روی نصف پیمانه آب پاشیده و هم زده به روش بن ماری حرارت داده تا یکدست گردد.
  • سپس آنرا به مخلوط قبلی اضافه نموده و یک عدد موز را به صورت پوره در آورده و به موادمان اضافه نموده با همزن دستی هم زده تا کاملا یکدست گردد.
  • مواد را داخل قالب ریخته و چند ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملا سفت گردد.

3. طرز تهیه دسر موز و بیسکویت با کاسترد

مواد لازم
شیر 1 لیوان
پودر کاسترد 1 قاشق غذاخوری سرپر
شکر 2 قاشق غذاخوری
گلاب 1 قاشق غذاخوری
بیسکوئیت پتی بور1 بسته
گردو3 تا 4 عدد
موز1 عدد بزرگ
زعفران آب شده1 قاشق
خامه صبحانه1 قاشق

روش تهیه دسر موزی با بیسکویت خیلی خوشمزه

  • ابتدا شیر، پودر کاسترد، زعفران، شکر و گلاب را با هم خوب مخلوط نموده و روی حرارت می گذاریم و مدام هم می زنیم تا به غلظت فرنی برسد و بعد خامه صبحانه را اضافه می کنیم (خامه هم اختیاری است می توانید نریزید) و بعد از روی حرارت بر می داریم.
  • بیسکوئیت ها را کمی خرد می کنیم و موز را حلقه ای خرد می کنیم، گردو را کمی خرد می کنیم سپس از دسر کاسترد کمی ته لیوان ها می ریزیم و بعد بیسکوئیت خرد شده و بعد کمی گردو و موز و و دوباره دسر کاسترد را اضافه می کنیم و به همین ترتیب ادامه می دهیم تا لیوان پر گردد.برای تزیین مقداری شکلات آب شده و پودر پسته ریختم، سپس چند ساعت داخل یخچال قرار می دهیم و بعد از آن آماده سرو می گردد.

4. طرز تهیه دسر روکر موز و گردو

این دسر یک دسر موزی قالبی است که برای مهمانی ها بسیار گزینه ایده آلی به نظر می رسد.

مواد لازم برای یک دسر موز و گردوی خوشمزه

پودر ژله موز

1 بسته
پودر ژلاتین3 قاشق غذا خوری
شکلات چیپسی1/2 لیوان
خامه صبحانه200 گرم
پنیر خامه ای یا ماسکارپونه150 گرم
شکر1 لیوان
گردو خردشده1/2 لیوان
نشاسته ذرت3 قاشق غذا خوری
شیر2 لیوان
موز خردشده2 عدد
آب سرد1/2 لیوان
تخم مرغ1 عدد

روش تهیه دسر موزی مجلسی خوشمزه و قالبی

  • ابتدا پور ژله را درون یک و نیم لیوان آب جوش حل می کنیم و بن ماری می کنیم تا شفاف گردد و درون قالب چرب شده ریخته و درون یخچال قرار می دهیم تا بسته گردد.
  • پودر ژلاتین را روی آب سرد می پاشیم و بعد بن ماری می کنیم تا حل و شفاف گردد.
  • نشاسته ذرت و شکر و شیر را مخلوط می کنیم و از صافی رد می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم وقتی ولرم شد تخم مرغ را با چنگال می زنیم تا از لختگی خارج گردد و به شیر اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم.
  • وقتی مایه آغاز به جوشیدن کرد و غلیظ شد ژلاتین حل شده را اضافه می کنیم مرتب هم می زنیم تا به غلظت فرنی برسد و از روی حرارت بر می داریم.
  • پنیر خامه ای را با خامه خوب مخلوط می کنیم. وقتی مایه از حرارت افتاد پنیر و خامه را اضافه و خوب هم می زنیم.
  • در این مرحله گردو خرد شده و چیپس شکلات و موز خرد شده را اضافه وهم می زنیم و روی ژله بسته شده می ریزیم.
  • دسر را حدود پنج ساعت درون یخچال قرار می دهیم و ابتدا دیواره ها را جدا می کنیم و در ظرف سرو بر می گردانیم.

سخن آخر

امیدواریم از این مطلب نهایت استفاده را برده باشید و در خانه این دسرهای سالم و خوشمزه را برای خانواده تهیه کنید. دقت کنید که موزهای سیاه شده فاسد نشده اند و شما می توانید با این موزها که به درد پذیرایی نمی خورند، انواع دسرهای موزی خوشمزه را تهیه کنید؛ البته توصیه می کنیم در این رابطه، مطلب جلوگیری از سیاه شدن موز با 7 نکته کاربردی را در نقد و بررسی سینما بخوانید.

نباید فراموش کنید سوالات و نظرات خود را در پایین همین صفحه، با کارشناسان آشپزی ما در میان بگذارید.

3 Total Score

نظر شما در خصوص این دستور چیست؟ با صاحب این دستور پخت به بحث و گفت و گو بپردازید

اندازه رضایت

2

User Rating: 1.6 (5 votes)

منبع: مجله انگیزه

به "طرز تهیه دسر موز ؛ 4 مدل دسر موزی بسیار خوشمزه و مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دسر موز ؛ 4 مدل دسر موزی بسیار خوشمزه و مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید