چگونه آب را مزه دار کنیم؟

به گزارش نقد و بررسی سینما، بسیاری از افراد نمی توانند آب بنوشند، زیرا مزه ای ندارد. با ما همراه باشید تا با چند روش ساده و سالم برای مزه دار کردن آب آشنا شوید.

چگونه آب را مزه دار کنیم؟

نوشیدنی های بسیار زیادی در بازار وجود دارد؛ اما هیچ کدام بهتر از آب ساده نیست. آب برای سلامت فکر و جسم هر فردی لازم است. به طوری که تمام سلول ها، اندام ها و بافت های بدن برای عملکرد درست، به آب احتیاج دارند.

با کمی خلاقیت می توانید آبی داشته باشید که طعم و رنگ خوبی داشته باشد. به منظور بهبود طعم و مزه آب می توان مقداری میوه ، سبزی و ادویه جات به آب اضافه نمود.

1- لیمو

برای غلبه بر طعم و مزه خسته کننده آب ساده، از لیمو بهره ببرید. طعم و عطر تند لیمو را معمولاً بیشتر افراد دوست دارند.

این کار ساده است و زمانی نمی برد زیرا عطروطعم لیمو به سرعت در آب پخش می گردد.

  • یک پارچ را پر از آب کنید.
  • 2 عدد لیمو را برداشته و آن ها را برش های نازک دهید و در آب بریزید.
  • می توانید به اختیار یک برگ نعناع تازه یا یک برش نازک زنجبیل نیز به آن اضافه کنید.
  • مقداری یخ نیز به آن اضافه کنید.
  • آن را 2 تا 3 ساعت در یخچال نگه دارید، سپس در مواقع احتیاج بنوشید.

2- هندوانه

هندوانه معمولاً هواداران زیادی دارد. این میوه خوشمزه و با طراوت تمام فاکتور ها را برای بهبود طعم آب دارد. هندوانه علاوه بر آب رسانی خوب، فشارخون بالا را کنترل می نماید، چربی بدن را کاهش می دهد، سلامت چشم را بهبود می بخشد و باعث سالم نگه داشتن کلیه ها و بهبود خلق وخوی فرد می گردد.

  • یک ظرف ترجیحاً سنگی را برداشته و پر از آب کنید.
  • هندوانه را به قسمت های ضخیم برش داده و دانه های آن را دربیاورید.
  • به آرامی قطعات هندوانه را داخل ظرف بریزید.
  • چند برگ ریحان به آن اضافه کنید.
  • ظرف را به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال نگه دارید و سپس بهره ببرید.

3- خیار

خیار نیز یکی دیگر از میوه های غنی از آب و خوش عطر است که می تواند طعم خوبی به آب ساده بدهد. خیار متشکل از 96 درصد آب است که هیچ چربی و کلسترولی ندارد و ارزش غذایی بالایی دارد.

  • پوست خیار را کنده و برش دهید.
  • سپس قطعه های خیار را به یک شیشه پر از آب اضافه کنید.
  • برای جلوگیری از غوطه ور شدن تکه های خیار بر روی آب بلافاصله یخ را به آن اضافه کنید.
  • سپس ظرف موردنظر را به مدت یک شبانه روز در یخچال بگذارید تا آب طعم و عطر خیار را بگیرد.

4- پرتقال

  • پوست پرتقال را بکنید و چند تکه پرتقال را داخل یک ظرف شیشه ای بریزید.
  • مقداری آب لیمو و چند برگ نعناع نیز به آن اضافه کنید.
  • سپس بقیه ظرف را با آب و یخ پر کنید و به مدت حداقل 2 ساعت در یخچال نگه دارید.

5- آناناس

آناناس علاوه بر طعم و عطر فوق العاده اش باعث کاهش التهاب، سم زدایی، برطرف درد و ورم مفاصل، هضم غذا و ارتقای سیستم ایمنی می گردد. بعلاوه بدون اضافه نمودن مقدار زیادی کالری، انرژی بدن را تأمین می نماید.

  • یک شیشه بزرگ را پر از آب کنید.
  • آناناس را به قسمت های کوچکی برش بزنید و به مقدار 2 فنجان از آن را داخل آب بریزید.
  • می توانید مقداری برگ نعناع خردشده نیز به آن اضافه کنید.
  • ظرف را به مدت 8 ساعت در یخچال بگذارید. سپس از این نوشیدنی لذت ببرید.

6- چای سبز

  • یک تا 2 فنجان چای سبز دم کنید و بگذارید تا خنک گردد.
  • سپس چای را در یک قالب یخ ریخته و در فریزر بگذارید تا یخ بزند.
  • در یک ظرف آب خنک بریزید و مقداری برگ نعناع یا یک برش کوچک زنجبیل به آن اضافه کنید.
  • ظرف را به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید.
  • هنگامی که احتیاج به آب داشتید، 4 / 3 شیشه را پر از آب کنید.
  • 2 قطعه چای سبز یخ زده و مقداری آب لیمو به آن اضافه نموده و بنوشید.

7- توت فرنگی

شیرینی ملایم و طعم خوب توت فرنگی می تواند آب را به یک لذت جادویی تبدیل کند. توت فرنگی علاوه بر طعم و عطر خوبش دارای خواص ضدالتهابی است، با پیری مبارزه می نماید و به شما در داشتن پوستی سالم و درخشنده یاری می نماید.

  • چند توت فرنگی را خرد کنید و داخل یک شیشه قرار دهید.
  • به آرامی چند برگ مریم گلی را در دستان خود خرد کنید و به آن اضافه کنید.
  • چند قطعه یخ به آن اضافه کنید.
  • در شیشه را ببندید و به مدت حداقل 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید.

8- دارچین

دارچین نیز می تواند طعم خوبی را به آب بدهد.

  • به سادگی یک چوب دارچین را در یک پارچ آب بیندازید و به مدت یک شبانه روز در یخچال نگه دارید. این کار طعمی ملایمی و رنگی سرخ به آب می دهد.
  • یکی دیگر از روش ها انداختن یک چوب دارچین در آب و جوشاندن آن در قابلمه به مدت 10 دقیقه است. سپس بگذارید تا سرد گردد و به مدت چند ساعت در یخچال نگه دارید.

9- بلوبری

طعم خوشمزه و رنگ زیبای بلوبری می تواند عطر و رنگ خوبی به آب بدهد. این میوه سرشار از آنتی اکسیدان است، از پیری جلوگیری می نماید، قدرت مغز را افزایش می دهد، با سرطان مبارزه می نماید، باعث سلامت قلب و کاهش وزن می گردد.

  • 2 فنجان بلوبری خردشده را داخل یک پارچ آب بیندازید.
  • مقداری کمی گلبرگ رز به آن اضافه کنید.
  • سر پارچ را بپوشانید و به مدت حداقل 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.
  • در نهایت مقداری یخ به آن اضافه کنید و در هنگام تشنگی بنوشید.

10- کیوی

کیوی به طور شگفت آوری باعث آب رسانی به بدن می گردد. بعلاوه کیوی باعث افزایش سیستم ایمنی بدن، کاهش استرس، بهبود زخم، افزایش جذب آهن برای سلامت استخوان ها، کاهش کلسترول و جلوگیری از سلول های سرطانی می گردد. کیوی بعلاوه سموم روده بزرگ را از بین می برد.

  • پوست یک کیوی را کنده و به برش های نازکی تقسیم کنید.
  • برش ها را به همراه چند برگ نعناع داخل یک پارچ بریزید.
  • 3 / 1 پارچ را یخ بریزید.
  • بقیه پارچ را با آب پر کنید.
  • سپس پارچ را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید و از نوشیدنی با طراوت خود لذت ببرید.
منبع: فوت و فن

به "چگونه آب را مزه دار کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چگونه آب را مزه دار کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید