تهیه پیتزا تابه ای بدون فر با نان لواش
به گزارش نقد و بررسی سینما، در این پیتزا شما به جای خمیر یا نان پیتزا از نان لواش استفاده می کنید و سپس روی آن را با موادی نظیر گوشت، مرغ یا انواع سوسیس و کالباس پر و آن را داخل تابه مناسب آماده می کنید.
پیتزا تابه ای بدون فر با نان لواش یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین انواع پیتزای خانگی محسوب می گردد که می توان آن را به راحتی با مواد اولیه ساده و قابل دسترس تهیه کرد. با نقد و بررسی سینما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه پیتزا تابه ای بدون فر با نان لواش
- گوشت چرخ نموده 300 گرم
- قارچ 5 عدد
- فلفل دلمه 1 عدد
- پیاز 1 عدد
- سوسیس 2 عدد
- رب گوجه فرنگی 1/5 قاشق غذاخوری
- سس گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا 1 بسته
- پودر آویشن و پودر سیر به مقدار لازم
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
- روغن مایع به مقدار لازم
- لواش به مقدار لازم
طرز تهیه پیتزا تابه ای بدون فر با نان لواش
مرحله اول
ابتدا پیاز را با آب بشویید و بعد آن را به شکل نگینی و یکدست خرد کنید. داخل تابه کمی روغن بریزید و سپس پیاز را به آن اضافه کنید و کمی آن را تفت دهید تا سبک و طلایی گردد. پس از طلایی شدن پیاز، گوشت چرخ نموده را هم اضافه کنید و مقداری آن را تفت دهید تا گوشت هم تغییر رنگ دهد. برای مزه دار کردن نیز به آن کمی نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و زردچوبه اضافه کنید. آن ها را هم 1 دقیقه با مواد تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند شوند.
مرحله دوم
بعد از تفت دادن گوشت، سوسیس ها را نیز به شکل نگینی و یکدست برش دهید. سپس آن ها را به مواد گوشتی خود اضافه کنید و در حد تغییر رنگ با مواد تفت دهید و سرخ کنید. رب را در این مرحله به مواد خود اضافه کنید و کمی آن را تفت دهید تا هم خامی رب گرفته گردد و هم رنگ آن داخل روغن باز گردد. تمامی مواد را با یکدیگر خوب هم بزنید و حرارت آن را کم کنید تا در این مدت مواد گوشتی شما روغن بیندازند و آماده شوند.
مرحله سوم
فلفل دلمه ای و قارچ ها را نیز با آب بشویید. قارچ ها را به شکل حلقه ای و با ضخامت میانه و فلفل دلمه ای را هم به شکل نگینی و یکدست به مقدار های میانه خرد کنید و کنار بگذارید.
مرحله چهارم
کف تابه را با کمی روغن مایع چرب و سپس چند لایه نان لواش قرار دهید. روی نان ها را با مقداری سس گوجه رومال کنید و بعد کمی پنیر پیتزا روی آن ها بریزید. سپس روی نان ها را با مواد سوسیس و گوشت پر کنید و کمی پودر آویشن بپاشید. در آخر نیز روی مواد را با مقداری پنیر پیتزا پر کنید.
مرحله آخر
برای پخت نهایی کافی است در تابه را روی آن قرار دهید و بعد روی شعله پخش کن با حرارت ملایم بگذارید تا نان شما طلایی و پنیر روی پیتزای شما نیز به خوبی آب گردد. پیتزای تابه ای و خوشمزه شما آماده سرو است. طرز تهیه سیب زمینی خامه ای خوشمزه هم یک فست فود ساده است. آن را تهیه کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی با پنیر، طرز تهیه بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا را بخوانید.
منبع: پیام دلتا