چه کاری کنیم تا به کرونای انگلیسی دچار نشویم؟ خبرنگاران
به گزارش نقد و بررسی سینما، سازمان جهانی بهداشت توصیه هایی برای تغذیه مناسب به منظور پیشگیری از کرونا دارد.
به گزارش گروه اجتماعی نقد و بررسی سینما، کارشناسان سازمان جهانی بهداشت می گویند، برای پیشگیری از ابتلا به بیماری کووید19 و البته درمان سریع تر بیماران مبتلا به این ویروس، باید موارد زیر را رعایت کنید:
1. خوراکی های تازه و فرآوری نشده مصرف کنید
میوه، سبزیجات، حبوباتی مانند عدس و لوبیاها، آجیل و غلات کامل، گوشت، ماهی، تخم مرغ و شیر از خوراکی هایی است که باید مصرف شوند. به جای خوردن مواد قندی، چرب یا شور از سبزیجات و میوه بهره ببرید.
2. در حد متعادل روغن و چربی مصرف کنید
از چربی های غیراشباع شده مانند چربی های موجود در ماهی، آووکادو، آجیل، زیتون، سویا، کانولا و آفتابگردان بهره ببرید. به جای گوشت قرمز از گوشت های سفید مانند مرغ و ماهی مصرف کنید.
از مصرف گوشت های فرآوری شده که حاوی چربی و نمک فراوان هستند، پرهیز کنید. از لبنیات کم چرب مصرف کنید. تا جایی که می توانید از سرخ کردنی ها، پیتزا های یخ زده، شیرینی ها و فست فود ها دوری کنید.
درضمن مواد خوراکی را بیش از حد نپزید تا ویتامین های آن از بین نروند.
3. نمک و شکر کمتر مصرف کنید
هنگام پخت وپز از چاشنی های سرشار از سدیم و نمک به مقدار کم بهره ببرید. از خوراکی هایی که حاوی مقدار فراوانی نمک و قند هستند، بپرهیزید.
از نوشیدنی های گازدار و بدون گاز، مانند انواع نوشابه ها و آب میوه ها و همچنین دوغ و ماست طعم دارشده که حاوی قند بسیار هستند اجتناب کنید.
به جای مصرف شیرینی، کیک و شکلات از میوه های تازه بهره ببرید.
4. به اندازه کافی آب بنوشید
آب مایه حیات است و مواد مغذی و ترکیبات درون خون را به سراسر بدن منتقل می نماید، دمای بدن را تنظیم نموده و مواد زاید را از بدن بیرون می نماید. درضمن این مایع حیاتی حرکت مفاصل را بهبود می بخشد.
بهتر است روزانه 8 تا 10 فنجان آب بنوشید. همچنین می توانید نوشیدنی های دیگر مانند آب سبزیجات، آب لیمو که در آب رقیق شده و شیرین نشده است و چای و قهوه مصرف کنید. اما باید مراقب باشید که بیش از حد کافئین و آب میوه مصرف نکنید.
بنابه گفته متخصصان بهداشت و سلامت با مصرف صحیح مواد مغذی می توان از ابتلا به بیماری کووید19 اجتناب و به درمان مبتلایان یاری بسیاری کرد.
منبع: خبرگزاری دانشجو